0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Udsalg!

Arion Health & Care Digestive Sensibility 12 kg

400,00 kr.

Arion Health & Care Digestive Sensibility hundefoder med hjortekød, er udviklet i samarbejde med verdens førende dyrlæger. Et velfungerende fordøjelsessystem er essentielt for hundens velbefindende.

Yderligere produktinfo

Arion Health & Care Digestive Sensibility hundefoder med hjortekød, er udviklet i samarbejde med verdens førende dyrlæger. Et velfungerende fordøjelsessystem er essentielt for hundens velbefindende.

Til følsomme hundemaver
Nogle hunde har et mere følsomt fordøjelsessystem og har tilbagevendende eller konstante problemer med fordøjelsen. Hvis tarmenes funktion og struktur er nedsat eller misdannede, vil det have en negativ effekt på hundens immunsystem og trivsel. Tarmen er immunsystemets største organ, og ved hjælp af passende foder kan fordøjelsen reguleres til at arbejde effektivt igen.

Reducerer træg mave
Arion Health & Care Digestive Sensibility indeholder afbalancerede mængder af forskellige fibre (som f.eks. skallerne af Psyllium-frø) for at forenkle tarmens gennemgang. Tarmfunktionen stimuleres ved tilsætning af Manno-oligo-sakkarider (M.O.S.), frugto-oligo-sakkarider (F.O.S.), bentonit og beta-glucaner. Disse komponenter arbejder i synergi og stimulerer væksten af gode bakterier. De reducerer også træg mave og andre skadelige stoffer i tarmvæggen og styrker den naturlige modstandskraft. Dermed kan man sikre en sund tarmflora og reducere mavens følsomhed. Alle ingredienser er letfordøjelige og minimerer belastningen af tarmen.

Glutenfrit hundefoder
Gluten er et protein, som sammen med stivelse findes i frøhviden. Glutenoverfølsomhed er en tilstand, hvor foringen af tyndtarmen kan blive beskadiget. Således forhindres fødevarer i at blive absorberet og vigtige vitaminer, mineraler og energi går tabt. Det kan give alvorlige lidelser på længere sigt. Ofte giver det også anledning til tynd afføring. Gluten findes i kornprodukter som hvede, rug, byg og havre. Det er det stof, som bl.a. gør æltet dej elastisk samt får den til at hæve.

Vigtige fordele:

Glutenfrit hundefoder til sarte maver
Beta-glucaner forbedrer tarmfunktionen
Udelukkende anvendt ingredienser af høj kvalitet
Præbiotik sikrer en optimal fordøjelse
Antarktiske krill som Omega-3 kilde
Arion Health & Care Digestive Sensibility er et 100% naturligt hundefoder. Fremstillet uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Vægt 12 kg