0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Ameque Omega-3 Active Pellets 15 kg

235,00 kr.

Amequ Omega-3 Active Pellets er et lækkert fulddækkende pelleteret foder med et højt indhold af omega-3 – til den aktive hest i let til moderat træning.

Tilgængelig på restordre

Yderligere produktinfo

Amequ Omega-3 Active Pellets er et lækkert fulddækkende pelleteret foder med et højt indhold af omega-3 – til den aktive hest i let til moderat træning.
Indeholder bl.a. græsser, ekstruderet hørfrø, roefibre, urter og hyben, samt naturlige vitaminer og organiske mineraler.

Giver hesten både langsomt og hurtig frigivet energi i den rette kombination – for optimal præstation og velbefindende. Energien kommer både fra fedt, fibre og byg, så hesten sikres styrke til kraftpræstationer og udholdenhed.

Tilsat en lækker urteblanding som tilfører naturlige antioxidanter, elektrolytter og vitaminer, samt understøtter nyrefunktionen. Indeholder hyben som sikrer optimal smidighed hos heste i træning.

Særdeles velsmagende så den med fordel også kan bruges til kræsne heste.

FORDELE:

Ikke tilsat havrekerner
Højt fiberindhold
Tilsat lækker urteblanding og hyben
Særdeles velsmagende
Afstemt forhold imellem Omega-3 og -6 fedtsyrer
Kan bruges i foderautomater
Der er ca. 550 g Omega-3 Active Pellets i et Amequ fodermål

200 – 450 g pr. 100 kg. hest dagligt + grovfoder – efter behov og træningsintensitet

Sammensætning
Græspiller, ekstruderede hørfrø, hvedeklid, roefibre, byg, havreskalsklid, æblefibre, rapsolie, melasse, ølgær, fodersalt, calciumcarbonat, hyben, Urteblanding: brændenælde, birkeblade og mælkebøtte, vitaminer og mineraler, Digestarom